sábado, 17 de noviembre de 2018

RECORDANT : ELS OLIMPÍMPICS DE SABADELL

     MIQUEL  JORDAN :
                                        SEÜL 1.988                       



RECORDAT en:
" Les Crítiques d'en Jussà"
Per: Jaume Costajussà
-----------------------------------
A Barcelona se celebrà el campionat d'Espanya, en el qual participà Miquel i on aconseguí la medalla d'or. "Vaig començar a recollir el fruit d'un any dedicat exclusivament al taekondo", recordà. Després vingué el campionat d'Europa a Turquía i l'intercional  del Marroc, i es clasificà en terc er i primer lloc, respectivament.

Miquel Jordan i la resta de l'equip espanyol es concentraren a Navacerrada, una concentració durísima dirigida i preparada 
per  Ireno Fargas, Linton HJon i Jesús Navarro. Un cop acabada la planificació, els Jocs Olímpics de Seül esperen l'equip espanyol, i aquest es presentà amb Azafra ( pes min - mosca ), G. G.García (mosca), J . Santos (gall), J. Tortosa (ploma), J.M. Sánchez Còlez (lleuger ), J. Wait (superlleuger), M. Jordan (mig) i  J,L. Alvarez ( pesat).


Miquel tenía el primer combat el día següent a la inauguració contra un corpulent holandés tot im "armari" que podría observar  ben de prop, " Abans de començar els combats",tots érem en una sala del costat, fent escalfament. Les mirades s'intercanviaven els motviments dels nostres rivals i la nostra adrenalina augmentava a la velocitat de la llum en el moment en que ens varen recollir per anar a través del túnel, a la zona de competició i al tatami" recorda.

Quedà en quarta posició en els Jocs Olímpics i li va venir a la memòria el malaurat J.M. Sànchez Celez, subcampió olímpic, company i amic de Miquel. Digué: " Son el meus records , més tendres", digue emocionadament.

                                           ( Continuarà )




e

No hay comentarios:

Publicar un comentario