lunes, 12 de noviembre de 2018

RECORDANT : ELS OLÍMPICS DE SABADELL

                        JOSEFINA   LÓPEZ  I  PÉREZ

                     UNA ALTRA IL.LUSIÓ :
                           BARCELONA -92


Recordat en:
"Les Crítiques d'en Jussà"
Per: Jaume Costajussà
----------------------------------
Després de Seül, Josefina es continuà entrenant fort i participant en diversos campionats com el "seus clàssic de Catalunya- hi ha participat en dos 7 sèniors, amb 7 victòries-; el d'España 1.989-1.990-1.991 en que aconseguí 1r. i 2n.; el d'Europa, diversos internacionals, i en el 1.991, participà per segona vegade en el campionat del món d'Atenes, amb medalla de bronze. En l'anterior, a Barcelona 1.987, havia ocupat la segona plaça.

Aconseguí una beca per entrenar-se al Centre d'Alt Rendiment-CAT- de Sant Cugat, on assistí al matins, ja que a la tarda feia classes al gimnàs del seu mestre.

La Josefina tenía la vista posada en els Jocs de Barcelona'92. Seül ja era història, quedà lluny. La medalla de bronze obtinguda és un nou llistó que Josefina volía superar. Segura de les seves possibilitats i amb 23 anys acabats de fer confessà que no estava conforma"només en acudir a l'Olimpíada de Barcelona" i digué que volía "rugir"- en concordança amb el que indicava amb el seu signe zodiacal- en el pòdium situat al tatami barceloní.

                                                              FI.

                  

No hay comentarios:

Publicar un comentario