lunes, 5 de noviembre de 2018

RECORDANT : ELS OLÍMPICS DE SABADELL :

                          EMMA   BOSCH  I  CASTELL

        ALBERTVILLE 1.992. SER OLÍMPICA :
               UN PREMI A UN INCANSABLE
                    TREBALL VOCACIONAL


Recordat en :
" Les Crítiques d'en Jussà"
Per: Jaume Costajussà
----------------------------------                              Amb la seva participació durant la setmana del 17 al 22 d'un febrer  d'aquella època- el día 23 se celebrà la cerimònia de clausura dels Jocs. Emma Bosch entrà en la història dels Jocs Olímpics, en la de la més pura  èlite de l'esport espanyol. En la versió d'hivern d'aquestes Olimpíades varem tenir una nova olímpica de Sabadell.

En l'eslàlom supergegant aconseguí la trenta-cinquena posició amb un temps de 7.23. En l'eslàlom gegant, potser ja més posada en escena i en l'ambient la seva actuació, li va permetre classificar-se al lloc 24, amb una marca de 2.2la Saboia2.82. A Albertville, una de les valls de Saboia, la jove Emma va fer història que podía ser superada en el futur per la seva envejable joventut, vocació i estil i, més encara i més important sacrifici, feina i il.lusió

A Espanya, aquests Jocs quedaran marcats en el temps com els de la retirada de Blanca Fernández Ochoa, després de la seva quarta participació olímpica i la seva medalla de bronze-vint anys després que el seu germà Paquito aconseguía a Sapporo la d'or - A Sabadell si Emma persistis, podríen dir, amb el temps, que aquest podría ser l'inici d'una autèntica carrera internacional d'una conciutadana esportivament il,lustre.

                                                                          Fi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario