miércoles, 14 de noviembre de 2018

RECORDANT : ELS OLÍMPICS DE SABADELL


       MAGDALENA  MOIRA  CAMPS  I PAGET
                       Mont-real 1.976

                 MOLTS  BONS ENTRENADORS
                  -----------------------------------------------


Recordat en :
"Les Crítiques d'en Jussà"
Per: Jaume Costajussà
---------------------------------- 
Magda va saber sempre que el gran secret d'una carrera esportiva era la preparació. Va procupar estar a les ordres de gran tècnics, com Carmen Ramos, Agustí Mestres, Lars Erik Paulsson( a Sabadell) , John Hogg i Bill Rose ( quan era a les poblacions canadenques d'Edmonton i Vancouver ), Ronny Paleski a Suècia, que sónPeter Dahl a la Residència BLUME i Josep Claret .

 Té una amplia col. lecció de trofeus  i medalles que són el record material d'una excel.lent carrera esportiva. Lluny de les compensacions econòmiques,Madda, va posar el sacrifici i les condicions econòmiques per poder anar a entrenar a Canadà i Suècia. N0 va rebre mai cap premi especial, però sí la satisfacció personal d'haver posat de part seva tot l'amor a una dedicació esportiva que la va il.lusionar sempre.

Si bé Magda treballà a Andorra, i els seus pares vivían a a Barcelona és fàcil veura-la molts cap de setmana entrenant-se a les instal.lacions del Club, a Sant Oleguer o al carrer Montcada. Tor i que mai no residí  a Sabadell, fou una sabadellenca auténtica,
vde
   Magda  Moira Camps i Paget , va rebra la felicitació l'Altesa Reial Alfons de Borbón, en el curs de la "Nit d'Esports, a Sabadell."

No hay comentarios:

Publicar un comentario