martes, 13 de noviembre de 2018

RECORDANT : ELS OLÍMPICS DE SABADELL

     MAGDALENA  MOIRA  CAMPS  I  PAGET
                            Mont- Real  1.976


Recordat en :
" Les Crítiques d'en Jussà"
Per: Jaume Costajussà
-----------------------------------
Magdalena Moira Camps i Paget, va néixer a Casablanca- Marroc- el 30 de Novembre de 1.956. És filla única. El seu pare era representant i la seva mare, traductora. Va ingressar al Club Natació Sabadell el 16 d'agost de 1.973. Va estudiar en els instituts francesos de Saragossa i Barcelona.  A l'institut Pitman de Barcelona i a l'institut de Sabadell-Terrassa. Era entrenadora superior de natació. Ha entrenat el Club Natació Helios de Saragossa, al GEEG de Girona i al Náutico de Vigo. Després treballà en una piscina comunal de Sant Julià de Lòria, a Andorra, Estave separade i tenía una filla de 6 anys, Taïs Erica Rivas i Camps.

Des dels seus records infantils més infantils, la seva memòria tè imatges esportives. Sempre la va atreure l'esport,  l'activitat física, i li agradava molt l'aigua. Va començar a nedar als 9 anys, al Club Natació Montjujuic. La relació estudis-esport era bastant difícil de compaginar, si bé els seus pares ho compreníen, cosa que facilitava la seva afecció. Durant els últims anys de la seva vida esportiva compartí els seus entrenaments amb l'exercici i de monitora de natació.

Després del Momtjuic va passar al Club Natació Poble Nou. D'allà li va venir la seva admiració per la papallonista i estrella de la natació de lèpoca, Aurora Chamorro. Precisament, les proves reina de Magda eren els 100m. papallona, també els 200, i els 200 i 400 estils. Al 1.971 és campiona de Catalunya infantil de de 100m. papallona i sots-campiona en 200 m. estils individuals. En els anys 1.972, 1.973 i 1.974 es classificà en tercer lloc en els 100 papallona. El 1.975 ja fou sots-campiona en els 100 i 200 papallona.
                                                    ( Continuarà)



                         

No hay comentarios:

Publicar un comentario