lunes, 12 de noviembre de 2018

RECORDANT : ELS OLÍMPICS DE SABADELL

                           JOSEFINA  LÓPEZ  PÉREZ

                          SEÜL  1.988


Recordat en :
"Les Crítiques d'en Jussà"
Per: Jaume Costajussà
-----------------------------------
Abans que no comencessin els Jocs Olímpics de Seül, i en el mateix any , Josefina va aconseguir la medalla d'or en els campionats d'Espanya a Barcelona, i la de bronze a l'internacional de Turquía. Així doncs, va arribar en òptimes condicions tant a la duríssima concentració de Navacerrada com a la ciutat coreana.

L'equip espanyol femení de taekwondo era format per Rosa Moreno , en la categoría de mini mosca,Angeles Naranjo en mosca, Josefina López en gall, Amparo Dos en ploma, Elena Benítez, en lleuger, Coral Bistuer en super lleuger, Elena Navaz en mig, i Yolanda Santana en pesants. Ireno Fargas, amb Linton, Hon i Jesús Navarro van ser els responsables de la part técnica de l'equip.

Josefina va tenir un bon debut i es va imposar a la danesa L. Larsen amb claretat, el segon combat la va enfrontar amb l'americana Debra Holloway i els àrbitres"van escombrar descaradament cap al país de l'oncle Sam". El resultat va ser una extraordinária medalla de bronze.

Recorda amp simpatía que el día que va aconseguir la medalla, el seu coach es va emportar el passi d'accés als diferents llocs: menjador, habitació, sales especials etc. i Josefina i alguns components de l'equip espanyol van convèncer tots els policíes que els demanaven les acreditacions que Josefina era medalla de bronze, que amb l'eufòria...ja se sap. I no va tenir cap problema!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario