...JUNY : 8ª EDICIÓ DE LA CAMPANYA GASTRONÓMICA
DELS FIDEUS A LA CASSOLA
Reproduït en LES CRÍTIQUES D'EN JUSSÀ
Per : LLUIS MESTRES
---------------------------------
Tal i com diu el Bulletí de Tossa-2017,en "Mil i una manera de fer els fideus a la cassola",durant tot el mes de Juny,15 Restaurants de la població,que formen part del col.lecctiu que potencia la cuina tradicional tossenca, varen participar a la 8ª edició de la campanya grastronómica dels "FIDEUS A LA CASSOLA".
Aquest es un plat que ha estat present des de sempre a les llars de Tossa.i que cada mestressa cuinava amb la seva pròpia recepta, seguinr la tradició familiar i en funció dels productes de temporada que tenía a l'abast.
Els Restaurants que s'han adherit a la campanya d'enguany proposen un menú de 3 plats amb un entrant,un plat principal de fideus a la cassola ,a escollir,entre un mínim de dues varietats diferents , uns postres, i aigua, vi o refresc.
Els establiments participan varen èsser Ca la Carme,Can Carlus, Can Pini,Capri, Castell Vell, l'Ajustada, la cuina de l'Àvia, Marina, Mestre d'Aixa, Sa Barca, Sa Muralla, Santa Marta,Tursia,Victória i Víctor.
No hay comentarios:
Publicar un comentario